O nama

Abacus Krk d.o.o.

Mali smo, ali pomno birani tim.

Društvo za računovodstvene usluge osnovano je u travnju 2022. godine, međutim posjedujemo iskustvo u računovodstvenom poslu duže od 20 godina.

Uz formalnu naobrazbu, radimo i na kontinuiranoj edukaciji zaposlenika putem seminara, surađujemo sa savjetodavnim kućama i poreznim savjetnicima te ovlaštenim revizorima.

Član smo hrvatske Udruge računovođa.

Naše znanje prenosimo i kroz program mentoriranja, i izuzetno nas veseli vidjeti svakodnevni napredak i na tom  polju.

Ugovaranjem poslovne suradnje preuzimamo obvezu vođenja Vaših poslovnih knjiga, te Vas savjetujemo i obavještavamo o zakonskim izmjenama koje se tiču Vašeg poslovanja.

Vodimo knjige za obrte i slobodna zanimanja, poduzeća i udruge te nudimo usluge poslovnog savjetovanja za fizičke osobe.

Vodimo knjige za obrte i slobodna zanimanja, poduzeća i udruge te nudimo usluge poslovnog savjetovanja za fizičke osobe.

Što su klijenti rekli o nama

Računovodstveni servis za svaku preporuku, Jasmina i ekipa, koje uvijek svaki upit riješe stručno, profesionalno i na vrijeme. Znam da su naše „knjige“ u pravim rukama!
Vedran Kežić
Član uprave A.N.B. (Punta di Galetto Krk )
Uvijek smo sve probleme s kojima sam se suočila u poslovanju riješili na najlakši mogući način. Cure su uvijek spremne poslušati i pomoći, vidi se njihovo veliko znanje i iskustvo. Uz sve navedeno odlična lokacija.
Nathalie Toffolon
Obrt za čuvanje djece BUBAMARA Malinska
S nama je već 20 + godina. Jako smo zadovoljni pruženim uslugama, sve probleme rješava brzo i efikasno, odmah se javi, uvijek ima dobre savjete, i naravno uvijek nasmijana i vedra...
Krešimir Orešković
Obrt AC DC Malinska
Zadnjih 20 godina najbolja usluga, jako smo zadovoljni i nadamo se daljnjoj suradnji!
Suzana Ivošević
Konoba DUBAŠNICA Malinska
S Jasmininim radom upoznati smo već niz godina. Uvijek je na raspolaganju, ima rješenje za svaku situaciju/problem, na vrijeme izvršava svoje obaveze, stručna u svom poslu. Rado je preporučamo ostalim klijentima.
Vlado Kosić
Obrt ZIDAR IVO, Krk
Postoji izreka "Dobar knjigovođa je pola odrađenog posla" i doista osjećaj da imate knjigovođu koji je uvijek tu i daje vam vjetar u leđa svojim znanjem, profesionalnošću, savjetom, razumijevanjem , dostupnošću i prije svega čovječnošću uveliko olakšava poslovanje. Osjećaj povjerenja i sigurnosti koje sam stekla kroz našu suradnju potvrđuju da temelj svake poslovne priče čini dobar izbor knjigovođe!
Svjetlana Vrkljan Radovčić
Fitnes centar KORALJ Krk
Scroll to Top