Usluge

Klijentima nudimo sljedeće usluge

Knjigovodstvene usluge za obrte

Smatramo da je snaga društva u ambicioznim poduzetnicima koji moraju od nečeg početi. Posebnu energiju ulažemo u mlade i nove poduzetnike kojima pomažemo upoznati svijet poduzetništva. Ne samo kroz formalnu uslugu vođenja potrebnih evidencija nego i kao svojevrsni oslonac i sigurnost, pogotovo na početku poslovanja. Vodimo obrtnike ugostitelje, trgovce, građevinare te razne uslužne djelatnosti. Radimo i sezonske i cjelogodišnje obrte.

Knjigovodstvo za poduzeća

Uz redovno knjiženje poslovnih događaja, obračuna plaća i drugih primitaka, formiranja i slanja mjesečnih poreznih izvještaja, na zahtjev klijenata izrađujemo analizu poslovanja u određenom periodu, koristeći podatke iz računa dobiti i gubitka, bilance i pomoćnih izvještaja te formiramo izvještaj prema zahtjevu klijenta. Pružamo i savjetodavne usluge analize profitabilnosti pruženih usluga ili proizvoda. Radimo projekcije poreznog opterećenja , a temeljem postojećih i procijenjenih podataka.

Knjigovodstvo za udruge i neprofitne organizacije

Vodimo jednostavno i dvojno knjigovodstvo za neprofitne organizacije. Za obveznike dvojnog knjigovodstva izrađujemo obvezne polugodišnje i godišnje financijske izvještaje. Izrađujemo dokumentaciju potrebnu za apliciranje kod JLS, a vezano za potpore i donacije. Pružamo i savjetodavne usluge osobi ovlaštenoj za zastupanje u izradi financijskih planova.

Pružamo vam jedinstvene pogodnosti

Jednostavna dostava dokumentacije

Dokumente nam možete poslati elektroničkim putem ili putem knjigovodstvenog sustava.

Osobni pristup

Svakom klijentu pristupamo individualno vodeći se njegovim potrebama i potrebama njegova poslovanja.

Sigurnost

S vašom dokumentacijom postupamo profesionalno i odgovorno. Vaše poslovanje je sigurno s nama.

Bez obzira treba li Vam osnovno računovodstvo ili poslovno savjetovanje, mi smo pouzdani partner s više od 20 godina iskustva u računovodstvenom poslovanju.

Scroll to Top